al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Tremp ha ofert la 1a jornada de portes obertes de locals comercials de la ciutat

S’han donat a conèixer un total de 8 locals principalment ubicats al centre històric

DIMARTS 05 MARÇ 2024

Aquest matí ha tingut lloc la primera jornada de portes obertes de locals comercials de Tremp, en el marc d’un projecte de reactivació del nucli antic de Tremp que desenvolupa l’Ajuntament de Tremp. 

Amb aquesta iniciativa es vol generar vincles entre emprenedors, propietaris i immobiliàries i incentivar, d’aquesta manera, l’ocupació de locals en desús de Tremp.

Durant el matí s’han aixecat les persianes d’un total de 8 espais diferents. La ruta s’ha iniciat a la rambla de Doctor Pearson i ha finalitzat al carrer Seix i Faya. Els vuit espais tenen característiques diverses i poden donar resposta a projectes empresarials ben diferenciats. Tot i que en alguns casos cal fer petites obres de condicionament, bona part dels locals visitats estan a punt per començar-hi una nova activitat.

Han assistit a la convocatòria una desena d’emprenedors amb un ventall de projectes variats enfocats a múltiples sectors: art, moda, salut corporal i gastronomia entre d’altres.

En el decurs de la jornada, a més de facilitar informació de cada local, també s’han plantejat qüestions com compartir espai i generar vincles entre emprenedors/es per tal de crear projectes conjunts i donar-se suport en el seu desenvolupament.

El projecte de reactivació de locals buits en el que s’emmarca l’acció centra el focus en la necessitat d’atreure noves iniciatives que millorin l’atractivitat de l’eix comercial i suposin la consolidació de nous negocis i projectes innovadors a peu de carrer.