al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Espai Patrimonial de la Central obre la temporada

Amb l’activitat "Un matí de conte a La Central"

DIJOUS 14 ABRIL 2022

Arriba Setmana Santa i amb ella s’inicia un any més la temporada de visites regulars a l’Espai Patrimonial de La Central, a Talarn.

 Aquest equipament, gestionat conjuntament entre els ajuntaments de Tremp i Talarn, ofereix als visitants un recorregut per la història de la electrificació a Catalunya amb el visionat de l’exposició El Pallars Il·lumina Catalunya. A més, els visitants també poden veure la central hidroelèctrica en funcionament.

Per complementar aquest activitat, des de l’equipament s’ofereix dos dissabtes al mes el taller Obre els Ulls a la Llum adreçat a famílies i un cop al mes la caminada guiada  fins a les comportes La Central, objectiu militar.

Avui dijous, l’espai ha volgut donar el tret de sortida de la temporada amb una activitat per públic familiar consistent en un seguit de contes sobre l’energia i un esmorzar saludable a base de fruita de temporada. Una vintena de persones entre xics i grans s’han acostat a l’espai per gaudir de la proposta.

Totes les persones interessades en participar de les propostes de l’equipament poden fer les seves reserves a la pàgina web entrapolis.com.