al contingut a la navegació Informació de contacte

L’espectacle Cr#sh del projecte Plançó arriba a Tremp

L’Espai Cultural la Lira acollirà aquest espectacle que forma part del Cicle Plançó per atansar les arts escèniques entre els més joves

DIMARTS 08 NOVEMBRE 2022

Tremp forma part del projecte Plançó, Circuit Escena Jove Ponent-Pirineu, un projecte que neix per avivar la relació entre les arts escèniques i els joves. La regidoria de cultura de l’ajuntament de Tremp dins de la seva programació inclou propostes per a posar en valor el teatre des d’edats primerenques com la campanya de teatre escolar, l’acord per a programació infantil amb xarxa tremp o aquest projecte juvenil.

 

Un total de 9 joves trempolins han participat des de la tardor passada al circuit Plançó, anant a diversos teatres de Ponent i Pirineu a veure espectacles pensats per al seu gust. A la vegada, joves d’altres poblacions que formen part del projecte també s’han desplaçat per visionar els espectacles.

 

Divendres 18 de novembre, arriba el torn de Tremp. L’Espai Cultural la Lira acollirà l'espectacle Cr#sh (tothom pot caure) de la companyia Mea Culpa que aborda la qüestió de la salut mental i l’ansietat als adolescents. La proposta és un espectacle fresc, humorístic i vitalista a cavall entre l’auto testimoniatge i la ficció. Durant la jornada hi haurà una dinàmica sobre la resiliència i superació personal per als joves de Plançó.

 

La iniciativa sorgeix de la Xarxa de cooperació territorial de Lleida del Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya i els municipis participants (Lleida, Alcarràs, Alcoletge, Alpicat, Balaguer, Cervera, Juneda, les Borges Blanques, la Seu d’Urgell, Mollerussa, Tàrrega, Tremp i Guissona).