al contingut a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca tanca el cicle Biblioteques amb DO amb bona participació

Han estat més de 100 persones, entre infants i adults, les que han assistit als actes.

DIVENDRES 08 MARÇ 2024

La 12a edició del cicle Biblioteques amb DO en què ha participat la Biblioteca de Tremp ha tingut bona resposta del públic que ha participat de les seves activitats. Han estat més de 100 persones, entre infants i adults, les que han assistit als actes.

S’han realitzat diferents activitats que han permès veure el món del vi a través del còmic com a fil conductor. Una de les activitats relacionades amb el còmic ha estat el taller In vino veritas, de còmic, manga i ús de les tecnologies digitals per a adolescents, que ha comptat amb el suport del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Una altra activitat relacionada amb el còmic ha estat la sessió del club de lectura de còmics que han llegit el còmic català Vinòmics: relats gràfics amb gust de bon vi, que ha comptat amb la participació del celler Miquel Roca.

Per la seva part el club de lectura de narrativa van llegir Un pianista en un celler de Muriel Casals, aquesta activitat va comptar amb la participació d’Enric Vila del Celler Vila Corona.

Per altra banda, s’ha realitzat l’activitat del taller de pintura Wine & Art dirigida per Jordi Beltran d’El Cau de l’Art i la participació del celler Sauvella. Aquesta activitat ha comptat amb el suport del Geoparc Orígens.

A més, a totes les activitats per a adults s’ha pogut fer un tast de vi dels cellers que formen part del programa Al Teu Gust de l’Ajuntament de Tremp que aquest any han estat els cellers Vila Corona, Miquel Roca i Sauvella.

Finalment, la novetat d’aquest any ha estat el joc que s’ha organitzat amb la col·laboració del sector comercial de Tremp. Durant tot el febrer una quinzena d’establiments comercials han exposat als seus aparadors la informació dels diferents cellers del Pallars i han ofert als seus clients la possibilitat de participar al sorteig d’un lot de llibres i vins valorat en 80€. Aquest dimarts s’ha celebrat el sorteig del públic i s’han comptabilitzat els vots per escollir l’ “aparador de vi” més bonic. Les dues guanyadores recolliran properament  el premi a la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp.