al contingut a la navegació Informació de contacte

La botiga "Flors Natural Dyes" guanyadora del concurs Aparadors de Codony 2021

L'accèssit que patrocina el Comerç Associat de Tremp ha estat per a la botiga La Masovera

DIVENDRES 12 NOVEMBRE 2021

Aquesta tardor, l’Ajuntament de Tremp a través de la Fira del Codony i amb la col·laboració del Comerç Associat de Tremp (CAT) i Ràdio Tremp ha convocat la tercera edició del concurs Aparadors de Codonys.

L'objectiu d’aquest concurs és incentivar els comerciants del municipi a decorar els seus establiments amb motius relacionats amb aquesta fira tan emblemàtica i, d'aquesta manera, mimetitzar el comerç local amb la Fira del Codony.

Enguany, han participat en el concurs 14 establiments comercials. Hi ha hagut propostes diverses a partir d’elements ben diferenciats, totes adaptades a la possibilitat de cada expositor. La creativitat a jugat un paper molt important, i cada establiment ha decorat el seu aparador amb gust i imaginació.

En total 777 persones van votar durant el termini establert a través del formulari en línia.

El premi ha estat per a la botiga “Flors Natural Dyes”, un taller botiga de moda infantil sostenible obert recentment a la plaça del Mercat per la dissenyadora trempolina Flors Capella. Aquest aparador ha destacat per la seva composició amb elements naturals, principalment branques de codonyer i codonys.

Així mateix, el Comerç Associat de Tremp (CAT) ha atorgat l’accèssit a l’aparador del comerç adherit a la seva entitat més votat. En aquesta ocasió ha estat per a La Masovera, una botiga de productes gourmet especialitzada en cervesa on també es poden trobar les cerveses de la seva pròpia marca, entre les quals una de les estrelles de la Fira del Codony: la Codonyera.

El premi del concurs consisteix en un xec de 300€ i una falca publicitària patrocinada per Ràdio Tremp. A més a més, el Comerç Associat de Tremp (CAT) coorganitzador del concurs, atès que La Botiga La Masovera és un establiment adherit al CAT recull el premi general i l'accèssit finançat per la mateixa entitat.