al contingut a la navegació Informació de contacte

La Fira del Codony de Tremp celebra el 20è aniversari

L’Ajuntament de Tremp prepara un programa especial on hi tindran espai la gastronomia i l’espectacle

DIMECRES 29 SETEMBRE 2021

El pròxim dissabte 30 d’octubre, Tremp torna a treure al carrer la seva Fira del Codony, i enguany ho farà amb un programa especial per celebrar que l’esdeveniment arriba als 20 anys en plena forma.

 

El mercat firal espera acollir una seixantena de parades d’artesania i productes agroalimentaris, amb un fil conductor comú: el codony i els seus derivats. Aquest espai d’exposició s’instal·larà entre les places Capdevila i Mercadal i aquests dos extrems acolliran les diferents activitats previstes per a la jornada.

 

Al llarg del dia es preveuen nombroses activitats per a tots els públics. Es recupera el concurs d’allioli de codony i les propostes van des d’un taller de fer allioli de codony, fins a una demostració de cuina amb plantes silvestres, a càrrec del cap de cuina de Fundació Alícia, Marc Puig Pey.

 

Destaca entre la programació, el concert de fi de festa a la plaça Capdevila per commemorar els 20 anys de Fira: The Hawkins, una banda de rock d’origen suec, amb molta energia.

 

El programa es completarà amb un Escape room a la vinya del Celler El Vinyer, de Fígols, una activitat CORDEVI que tindrà lloc el diumenge 31 d’octubre al matí.

Fira Tremp organitza aquest esdeveniment amb el compromís de donar compliment a la normativa sanitària vigent en aquest moment per a la prevenció de la Covid19. Es garanteixen les distàncies mínimes entre expositors, es recomanarà l’ús de mascareta als participants (totes les activitats són a l’aire lliure) i es facilitarà gel hidroalcohòlic en diversos punts. Així mateix, les activitats tindran aforament limitat i caldrà fer reserva prèvia.