al contingut a la navegació Informació de contacte

La Lira de Tremp acull la comèdia Gordas

Una obra de teatre irreverent amb un missatge profund i necessari sobre la fama, la religió, l’amor, l’amistat i, per suposat, el físic.

DIMARTS 30 ABRIL 2024

L’Espai Cultural la Lira ha programat l’obra de teatre escrita per Carlos Mena i interpretada per les actrius Mara Jiménez (@croquetamente__) i Teresa López (@teresalopezcerdan) que vol posar el focus en la gordofòbia que impera en la nostra societat.

Aquest espectacle que porta tres anys de gira i que ja han vist més de 35.000 espectadors arreu de l’estat espanyol és una aposta de la Lira per a oferir al públic propostes d’arts escèniques diverses i de qualitat.

Les entrades es poden adquirir a la plataforma de venda www.entrapolis.com i tenen un preu de 15 euros anticipades i 18 euros el mateix dia de la funció.

Aquest 2024 La Lira de Tremp ha acollit propostes tan diverses com la pallassa Pepa Plana, el monologuista Quim Masferrer, l’espectacle Sòmnion d’El que ma queda teatre o el concert de la New Band Experience.

Des de la seva inauguració el novembre de 2011 l’Espai Cultural La Lira de Tremp s’ha consolidat com l’únic equipament escènic del Pirineu amb una programació estable de música, teatre, dansa i circ.