al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Tremp forma persones aturades en interiorisme

Avui finalitza aquesta formació que s’ha vinculat amb el programa de dinamització de locals tancats del centre històric de Tremp.

DIVENDRES 26 MARÇ 2021

Aquesta setmana ha tingut lloc una nova proposta formativa en el marc del dispositiu d’inserció laboral de l’Ajuntament de Tremp.

En aquesta ocasió, el tema ha estat l’Interiorisme d’espais i l’aparadorisme. El curs ha anat a càrrec de l’especialista en la matèria, Susana Castells, a través del Centre d’Estudis 80, de Tremp.

La formació ha estat fonamentalment pràctica i les 10 alumnes han pogut aprendre les nocions a partir de la pròpia experiència. A més, la formació s’ha organitzat en coordinació amb el projecte de dinamització comercial del Pallars Jussà, que lidera també l’Ajuntament de Tremp, i s’ha desenvolupat en un dels locals en desús del centre històric, gràcies a la col·laboració dels propietaris.

Així, el resultat final és una actuació transversal que lliga capacitació, dinamització d’espais i difusió d’accions de promoció local, en aquest cas la campanya “Cadena de Valors” del programa Al teu gust, aliments del Pallars.

L’aparador es podrà veure les properes setmanes, al número 18 del carrer de Peresall.

L’objectiu dels cursos del dispositiu és capacitar persones aturades i/o en risc d’exclusió social, així com altres persones en actiu amb voluntat de millora laboral, ajudant-los a  la millora del currículum i per assolir noves competències i obrir oportunitats en la recerca activa de feina. En aquest sentit, les temàtiques en què es treballa sempre estan concebudes a partir de la realitat d’aquest territori.  

Aquesta acció compta amb el finançament i suport del Servei d’Ocupació de Catalunya.