al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Tremp organitza una sessió de transformació col·lectiva

L’objectiu és iniciar un diàleg i trobar punts de consens que ens ajudin a millorar la imatge i la vitalitat del nostre centre històric

DIMARTS 12 DESEMBRE 2023

El centre històric de Tremp ha estat històricament un eix comercial important a la comarca i al llarg dels anys el comerç s’hi ha desenvolupat amb major o menor intensitat.

Darrerament, amenaces globals i locals han anat afectant aquest barri i actualment els reptes als que ens enfrontem són diversos (degradació urbanística, disminució del gruix i el mix comercial, pèrdua d’habitants de primera residència, abandó d’edificis, etc.)

 

Per encarar aquests reptes, l’Ajuntament precisa de la col·laboració i l’entesa de les persones i empreses del municipi i especialment de les que viuen o desenvolupen la seva activitat en aquesta zona.

És per això que s’ha organitzat un taller el proper dia 14 de desembre, de 13:30h a 17:30h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Es tracta d’una sessió per estimular la participació a través de la creativitat i el treball en equip i posar damunt la taula les preocupacions, les oportunitats i fins i tot idees i propostes dels trempolins i trempolines.

L’objectiu, doncs, és iniciar un diàleg i trobar punts de consens que ens ajudin a millorar la imatge i la vitalitat del nostre centre històric i si sorgeixen projectes engrescadors, posar fil a l’agulla!

Us podeu inscriure a través d’aquest enllaç, com veureu també hi podeu seleccionar l’horari que us encaixa millor: https://forms.gle/uESCB7ysY5xfu5W99

La sessió és oberta a totes les persones del municipi de Tremp que desitgin aportar el seu granet de sorra.