al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament obre consulta ciutadana per a l'elaboració del reglament de recàrrega de vehicles elèctrics

Amb la regulació dels punts de recàrrega es pretén evitar problemes en la gestió i l’ús que es fa d’aquestes instal·lacions de titularitat municipal

DIMECRES 20 MARÇ 2024

L'Ajuntament ha iniciat l'elaboració d'un reglament que reguli l’ús de la xarxa d’estacions de recàrrega de vehicles elèctrics a Tremp.

Fins al 19 d’abril els ciutadans, organitzacions i associacions que hi vulguin fer aportacions poden participar en la consulta pública per la confecció d’aquest reglament. Amb la regulació dels punts de recàrrega es pretén evitar problemes en la gestió i l’ús que es fa d’aquestes instal·lacions de titularitat municipal.

A Tremp actualment hi ha 2 estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics, una ràpida i una semi ràpida, totes de titularitat municipal, ubicades a la plaça de Capdevila.

L’Ajuntament ha cregut necessari elaborar un reglament d’ús degut a l’increment del número de vehicles elèctrics al municipi i amb la  voluntat  de promoure  la  mobilitat  sostenible i una gestió eficient de la xarxa. 

Si voleu conèixer la proposta de normativa per poder fer les vostres aportacions, la trobareu publicada al taulell d’anuncis de l’ajuntament.