al contingut a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Tremp es proposa reformar la casa consistorial

La proposta, presentada a la convocatòria d’ajuts europeus Next Generation, preveu millorar l’eficiència energètica, l’accessibilitat i l’acústica

DILLUNS 17 OCTUBRE 2022

L’Ajuntament de Tremp ha presentat un projecte de millora de l’eficiència energètica, accessibilitat i acústica de la casa consistorial a la convocatòria de subvencions pels fons Next Generation EU.

Preveu destinar 724.015,21€ a finançar reformes i intervencions en l’edifici consistorial. Actualment, el sistema elèctric i de calefacció és poc eficient, l'envolupant tèrmic de l'edifici és feble i en moltes parts manca d'aïllament. A més, algunes sales de reunions i el punt d’atenció al ciutadà tenen un aïllament acústic inexistent o inadequat.

Per pal·liar aquestes mancances, són diverses les actuacions que es duran a terme, com la instal·lació d'elements del sistema d'il·luminació interior i exterior de tecnologia LED més eficient que l’actual, instal·lació de plaques fotovoltaiques d'autoconsum, substitució del sistema de climatització, millora de l’aïllament de la façana i substitució integral de totes les fusteries exteriors, millores acústiques, i reformes als lavabos de la planta baixa per habilitar un nou lavabo accessible, entre altres.

L'ajuntament treballa per obtenir l’ajuda europea per poder portar a terme aquest projecte que ens ajudarà a millorar la qualitat i accessibilitat dels espais i reduir els efectes del canvi climàtic.