al contingut a la navegació Informació de contacte

L'enterrament de la sardina culmina el Carnaval a Tremp

L’escudellada popular va celebrar-se dimarts amb més de 2.000 racions repartides

DIJOUS 15 FEBRER 2024

La plaça Catalunya va ser ahir nit l’escenari de l’últim dels actes del Carnaval de Tremp, amb la sardinada popular que organitza la comissió de festes i l’Ajuntament de Tremp.

Tremp ha viscut una nova edició de les festes de carnaval que va començar  el darrer cap de setmana amb la desfiada de disfresses infantils i amb la rua de carrosses i comparses, ambdues activitats van ser molt ben acollides pels trempolins així ho va reflectint l’èxit de participació.

Enguany els primers premis de la rua se’ls van endur per una banda la comparsa  Flames i Bombers i la carrossa Pirates Minairons per l’altra.

Dimarts de carnaval, com marca la tradició, la plaça Catalunya es va convertir en el centre neuràlgic de la ciutat, acollint l’Escudellada popular. La Colla d’Escudellaires i la Comissió de Festes va servir 700 litres d’escudella que representen més de 2.000 racions repartides.

Amb aquesta activitat iniciem el període de Quaresma que ens durà a la processó del Divendres Sant el proper divendres 29 de març, organitzada per la Confraria de la Puríssima Sang de Tremp.