al contingut a la navegació Informació de contacte

Les nits d'estiu de Tremp s’emplenaran de cultura amb el cicle "Nits a la Fresca”

El 13 de juliol arrenca la programació amb la vetllada poètica a càrrec del Festival Tribulossi

DIJOUS 29 JUNY 2023

A partir del dijous 13 de juliol, i fins a finals d’agost, Tremp enceta la seva programació estiuenca, propostes culturals de diferents estils i per a tots els públics que tenen lloc setmanalment en diversos espais de la ciutat i en alguns pobles del municipi.

Enguany, el darrer espectacle del festival Tribulossi, una vetllada poètica, és l’encarregat de donar el tret de sortida al programa. També hi ha previst per aquesta temporada circ, ball, música, una visita nocturna i havaneres, així com diverses sessions de cinema a la fresca que tindran lloc a Tremp, Sapeira, Suterranya, Vilamitjana, Puigcercós i Palau de Noguera.

Com a activitats complementàries, el cartell de les Nits a la fresca també compta amb Country a la fresca, preparació del Ball Cerdà per la Festa Major i la XII Cursa nocturna al camí dels cavalls, el 2 d’agost.

Paral·lelament, l’estiu també tindrà una agenda d’activitats per als més menuts, amb propostes tan diverses com jocs, tallers, titelles... tots els dimarts d’estiu a la tarda, pròximament sortirà publicat el programa.

Consulta el programa de Nits a la Fresca