al contingut a la navegació Informació de contacte

Lletres i vins” als aparadors de Tremp

Durant tot el febrer es podrà visitar en diferents aparadors de Tremp una proposta de maridatges de literatura i vins del Pallars, en el marc del cicle “Biblioteques amb DO”

DIJOUS 02 FEBRER 2023

Amb motiu de l’11a edició del cicle “Biblioteques amb DO” de Tremp, s’ha organitzat un concurs d’aparadors amb objectiu d’implicar i promoure el comerç local, així com despertar la curiositat de la població envers aquest cicle i també envers el comerç de proximitat.

La iniciativa es presenta com una “exposició” al carrer, creada per la Biblioteca Pública Maria Barbal i el projecte #FemPallars de dinamització comercial, amb la col·laboració dels comerços que s’hi ha inscrit. En total hi participen 13 establiments de la ciutat de Tremp, que dedicaran les seves vitrines a les lletres i els vins del Pallars. Així, en cada un d’aquests espais, el públic podrà veure una proposta de maridatge entre un celler i una referència bibliogràfica.

Enguany, Biblioteques amb DO posa l’accent en el món del vi i el cinema, de manera que els maridatges estaran relacionats amb el cinema i la decoració dels aparadors participants podran estar relacionades amb el 7è art.

Pel que fa al concurs, hi ha un premi per a l’establiment més votat pel públic (a través d’un formulari virtual: https://forms.gle/NcSbJBgWGiUeUovMA ), consistent en una falca publicitària a Ràdio Tremp i un baner a Pallars Digital.

A partir de les visites a aquesta “exposició” també s’ha convocat un sorteig adreçat al públic. Es tracta de presentar a la Biblioteca Pública Maria Barbal un mínim de 3 tiquets de compra d’import igual o superior a 5€, juntament amb la butlleta que es troba al díptic del concurs. La persona guanyadora rebrà un talonari de vals de descompte per bescanviar als establiments que han format part de la proposta.

Descobreix els maridatges per a l'edició d'aquestany de Biblioteques amb DO