al contingut a la navegació Informació de contacte

Mesures de l'Ajuntament per a fer front a la segona onada de Covid19

L'Ajuntament de Tremp acorda un seguit de mesures per fer evitar el rebrot

DIVENDRES 16 OCTUBRE 2020

Arran de la publicació de les noves mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya per fer front comú a la que ja s'anomena la segona onada de Covid-19.

En primer lloc es trasllada de lloc fins a nou avís el Mercat Setmanal del dilluns, a partir de dilluns dia 19 d'octubre es realitzarà a la zona del Juncar al carrer AGBS. 

A més, la brigada municipal des del dia 14 d'octubre treballa en format de dos torns per tal d'evitar trobar-se molts treballadors en una mateixa franja horària al magatzem municipal Aquesta mesura, a la vegada permetrà poder prestar el servei d'higienització dels carrers d'una manera més òptima. Pel que fa al personal d'oficines es prendran les mesures necessàries per facilitar el teletreball d'aquells treballadors que els sigui possible.

En el mateix sentit, la Policia Local, ha rebut una instrucció expressa de l'alcaldessa per tal que prioritzin el control de les mesures Covid-19 decretades per la Generalitat. 

Demanem a la ciutadania que respecti les mesures decretades i que minimitzi, en la mesura del possible, el contacte social.