al contingut a la navegació Informació de contacte

Oferta de Treball d’una plaça de Tècnic en Sistemes d’Informació Geogràfica

Oferta de Treball d’una plaça de Tècnic en Sistemes d’Informació Geogràfica mitjançant contracte formatiu per a l’obtenció de la pràctica professional de 12 mesos de duració.

DILLUNS 15 GENER 2024

Atesa la resolució del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, l'Ajuntament de Tremp preveu realitzar la contractació d’una persona en pràctiques remunerades, durant dotze mesos i a jornada completa (37,5 hores/setmanals) per a una plaça  de Tècnic en Sistemes d’Informació Geogràfica.

Requisits per a poder participar en la selecció:

- Persona jove més grans de 16 anys i menor de 30 anys.

- Estar registrat/da en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil amb la condició de beneficiari/a.

- Estar inscrit/a a l'Oficina de Treball corresponent del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a persona demandant d'ocupació no ocupada (DONO).

- Acreditar la possessió d'un títol universitari en Geografia, Arquitectura, Enginyeria o Geoinformació i Geomàtica.

- Disposar de coneixements acreditats en SIG (Sistemes d’Informació Geogràfica).

- Tenir la capacitat per formalitzar un contracte de treball formatiu per a l'obtenció de la pràctica professional (menys de tres anys des de l’obtenció del títol de grau o màster, o cinc anys en el cas de persones amb discapacitat).

Sí compleixes els requisits i estàs interessat/da, cal que un cop inscrit/a al SOC enviïs el teu CV actualitzat, indicant el Codi d’oferta 774, a l’adreça de correu: ofertestremp.soc@gencat.cat