al contingut a la navegació Informació de contacte

"Poma de mel" un conte molt especial

És obra de Blai Castell i Gemma Romero i l'ha editat l'Ajuntament de Tremp amb motiu del 20è aniversari de la Fira del Codony.

DIVENDRES 12 NOVEMBRE 2021

Aquesta tardor l'Ajuntament de Tremp ha publicat la primera edició del conte Poma de Mel, escrit per Blai Castell, Mai Tant Teatre, i il·lustrat per Gemma Romero.

La història explica en forma de llegenda el descobriment del codonyat per part d'una jove parella trempolina: la Bepeta i en Faciet.

L'any 2020, a causa de la pandèmia la Fira del Codony de Tremp es va celebrar en un format 100% virtual, entre la programació es va incloure un espectacle infantil idea original de la companyia trempolina Mai Tant Teatre, amb Blai Castell al capdavant. L'èxit de la proposta va portar l'Ajuntament de Tremp a encarregar la materialització del conte per celebrar el 20è aniversari de la Fira, que ha tingut lloc aquest 2021.

L'edició publicada consta de 500 exemplars gratuïts que s'han distribuït per la fira del codony entre els estands participants adherits al programa Al teu gust, aliments del Pallars i les botigues de Tremp que han concursat al premi Aparadors de Codony. 

El conte es pot llegir i agafar en préstec a la Biblioteca Pública Maria Barbal i altres biblioteques del Pallars. Així mateix, els clients de les botigues participants al Premi Aparadors de Codony el podran aconseguir amb les seves compres fins a esgotar existències.

Els establiments participants han estat:

Flors Natural Dyes

La Masovera

Casa Creus

Uriach fotografia

Centre d'Estudis 80

Casa Badia

La Singratalla

Tot Camp Pallars

Casa Montoliu 1903

L'Estrella de Mireia

Atzar Moda

Perruqueria La Voliana