al contingut a la navegació Informació de contacte

INNOCENTADA- Presenten a Tremp la remodelació integral del Parc del Pinell

Piscina coberta, zona d’esbarjo nocturn, carpa per a festes i parc infantil Montessori

DIMECRES 28 DESEMBRE 2022

L’Ajuntament de Tremp i el Consell Comarcal del Pallars Jussà invertiran els 340.000 euros del PUOSC per acabar el projecte de remodelació integral del Pinell.

Aquest matí, l’alcaldessa Maria Pilar Cases i el president del Consell, Josep Maria Mullol han presentat el projecte a la premsa. Es tracta d’una ambiciosa proposta que preveu convertir la piscina municipal en una piscina coberta a l’hivern gràcies a la instal·lació d’una cúpula automàtica; la creació d’una zona d’esbarjo nocturn per a joves amb la col·locació d’una carpa de festes a la Pista del Pinell i la remodelació total del bar de la piscina que permetrà fer-hi festes tipus les discoteques d’estiu Waikiki o Biloba.

S’ha dissenyat un espai perquè els més petits tinguin una zona de joc lliure inspirat amb la pedagogia de Maria Montessori, és a dir, elements de la natura com troncs reaprofitats dels arbres que ha calgut tallar o sorral a base de còdols de la zona dels Nerets.

El Casal de Gent Gran podrà disposar de la carpa de la pista del Pinell tots els dies imparells del mes per a poder fer balls amb els usuaris que ho desitgin.

Finalment, Lo Podall i la Unió Ciclista, s’ha compromès a obrir un sender ciclista que travessi tot el parc per a potenciar aquest esport entre els trempolins i trempolines.

Les obres estaran finalitzades el 27 de maig de 2023, just el dia abans de les eleccions municipals.