al contingut a la navegació Informació de contacte

Reunió informativa de comerç

Està previst presentar els resultats de l'enquesta de consum a les treballadores i treballadors del sector públic, així com les accions de suport previstes per a aquest 2021.

<a href="https://www.freepik.es/vectores/fondo">Vector de Fondo creado por freepik - www.freepik.es</a>
<a href="https://www.freepik.es/vectores/fondo">Vector de Fondo creado por freepik - www.freepik.es</a>

DIJOUS 11 MARÇ 2021

A la sessió de la Taula sectorial de Comerç del Pallars Jussà, celebrada el passat 10 de febrer, es va acordar presentar els resultats de l’enquesta de consum al sector públic a cada municipi.

Aquesta enquesta, tal i com destaca la notícia de Pallars Digital aporta informacions rellevants sobre els hàbits de consum d’aquest col·lectiu nombrós a la comarca i especialment a Tremp.

La presentació al nostre municipi serà el proper dilluns 22 de març en horari de

migdia (de les 13:00h a les 14:30h) per tal d’afavorir l'assistència de comerciants, a la sala de l’Epicentre de Tremp. 

En el decurs de la reunió, a banda de presentar els resultats d’aquesta enquesta, es suggeriran accions individuals per donar-hi resposta i es proposaran per debatre les propostes d’accions conjuntes concretes.

I s'aprofitarà l’ocasió, també, per explicar els assessoraments programats per aquest 2021 i definir un element de la campanya de primavera #fempallars.

S'anima tots els treballadors del sector comercial a participar d’aquesta convocatòria, per garantir que les accions que s’acaben desenvolupant siguin consensuades i tinguin sentit, així com la repercussió esperada.

CAL FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ A TRAVÉS D'AQUEST ENLLAÇ: https://forms.gle/EaifepuyS6yUfyB2A