al contingut a la navegació Informació de contacte

Sant Jordi 2021 a Tremp

Tremp celebra Sant Jordi amb activitats culturals i parades de roses i llibres

DIJOUS 22 ABRIL 2021

Amb prudència i seguint les mesures sanitàries, Tremp celebrarà la Diada de Sant Jordi amb diferents activitats culturals. A diferència del Sant Jordi confinat del 2020, aquest any floristeries i llibreries podran vendre roses i llibres als carrers.

ACTIVITATS SANT JORDI 2020

Del 16 al 22 d'abril

Guarneix l'Ajuntament per Sant Jordi.

Ajuda'ns a decorar l'Ajuntament amb un dibuix de Sant Jordi. Porta'l a la teva escola abans del dijous 22 d'abril.

22 d'abril

T'expliquem un conte per telèfon

La Biblioteca et truca per explicar-te la llegenda de Sant Jordi. Inscripcions al whatsapp 669403247.

Del 23 al 26 d'abril

Decora el teu balcó.

Penja al teu balcó o finestra la senyera o un dibuix relacionat amb Sant Jordi. Anima't a compartir-ho a xarxes #SantJordiaTremp2021.

El 23 d'abril

Passeja per Tremp, trobaràs parades amb roses i llibres a la pl. de la Creu, al passeig del Vall, al c/ Soldevila i a la rambla Dr. Pearson.

Recomana’ns un llibre per Sant Jordi! Com?

Fes-te una foto (apaïsada) amb un llibre que vulguis recomanar. Penja-la a les xarxes socials i fes servir les etiquetes #santjordi21 #jorecomano @bibliotremp

Berenar per als infants

Celebra la Diada amb un berenar especial. Apropa't a les pastisseries de Tremp i demana el teu berenar gratuït! Troba'l a: Dolç Capritx, Forn Montsec, Forn Moror (Plaça de l'Ajuntament), La Fornera, Pastisseria Gust i Forn Ribera.

Fes-te una foto amb els Gegants

El Faciet i la Bepeta sortiran a la plaça de la Creu amb una rosa i un llibre des de les 17h a les 19h. Vine'ls a veure i fes-te una foto amb ells!