al contingut a la navegació Informació de contacte

Segon cribratge poblacional voluntari per detectar nous casos de Covid-19 a Tremp

Del 14 al 18 de desembre al pavelló del Casal

DIJOUS 10 DESEMBRE 2020

El departament de Salut ha programat un segon cribratge poblacional voluntari i gratuït per detectar nous casos de Covid-19 entre els trempolins i trempolines asimptomàtics.

La primera setmana de cribratge ha comptat amb una elevada participació de la població, i entre els participants, van sortir casos positius que sense el cribratge no s'haguessin detectat. Per aquest motiu, salut programa una segona setmana de cribratge per tal de poder detectar nous casos i frenar la cadena de contagis.

A partir de dilluns 14 de desembre i fins el divendres 18 de desembre els professionals sanitaris s’instal·laran al pavelló del Casal de Tremp per a dur a terme aquestes proves a les persones que estiguin interessades en col·laborar.

L’horari serà de 10h a 14h i de 15h a 18h cada dia (excepte el dimecres dia 2 de desembre que allargaran les proves fins les 20h en l’horari de tarda).

Per a participar a aquest cribratge cal presentar-se en alguna de les franges horàries al pavelló del Casal i preferiblement anar-hi amb la targeta sanitària (si alguna persona no la té també hi pot participar, però dur-la agilitza el procés). Un cop allí caldrà esperar el torn si s’escau i posteriorment se li realitzarà el test. Un cop fet el test el temps d’espera per saber-ne el resultat és d’uns 15 minuts, temps el qual la persona testada haurà de romandre esperant fins que li donin el resultat.