al contingut a la navegació Informació de contacte

Teatre sense límits a La Lira de Tremp

S’ha iniciat el taller de teatre amb els usuaris i usuàries d’Alba Jussà

DIVENDRES 12 NOVEMBRE 2021

A principis de novembre es va iniciar el projecte Lira Oberta, una proposta d’arts escèniques inclusives que organitza l’Ajuntament de Tremp amb el suport d’Alba Jussà.

 

Es tracta d’un taller de teatre de 8 sessions adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental, conduït per l’actor i director trempolí Eduard Muntada. Lira Oberta vol ser un espai per aprofundir en les arts escèniques com a eina de transformació social. Empoderar els actors i actrius participants i fer-los capaços de crear i expressar a través del teatre, la música, la dansa... I a la vegada, visibilitzar les diverses realitats i apropar el públic de l’Espai Cultural La Lira a aquesta proposta.

Els participants gaudiran de les classes de Muntada i de petites masterclass de professors convidats experts en diverses disciplines: cinema, dansa, música, clown... Després del taller, a finals de desembre, s’ha previst una petita mostra oberta al públic del que han treballat durant les classes.

Una quinzena de persones, dividides en dos grups, es gaudeixen d’aquesta proposta que es preveu poder ampliar a partir de 2022.