al contingut a la navegació Informació de contacte

Torna a Tremp la campanya de promoció del comerç local i turisme "Compra i descobreix Catalunya”

L’onzena edició de la campanya de la Xarxa de Barris Antics COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA, organitzada per 32 ajuntaments, es torna a celebrar aquest mes de juny.

DIMARTS 25 MAIG 2021

Enguany la campanya deixa d’anomenar-se   Compra i Guanya per descriure’n millor el benefici i l’objecte: COMPRA I DESCOBREIX CATALUNYA.

Aquesta campanya de suport al petit comerç i de promoció territorial està organitzada per la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, que enguany està formada per 32 municipis de Catalunya: 14 de Barcelona, 9 de Lleida, 8 de Tarragona i 1 de Girona. Un any més, la campanya compta amb el   suport de les    Diputacions de Barcelona, Lleida i Tarragona i de les associacions de   comerciants de cadascuna de les poblacions organitzadores: Argentona, Balaguer, Besalú, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Cervera, Cervià de les Garrigues, el Vendrell, Falset, Juneda, la Selva del Camp, les Borges Blanques, l’Arboç, l’Espluga de Francolí, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Santa Coloma de Queralt, Solsona, Torelló, Torres de Segre, Tortosa, Tremp, Ulldecona i Vilanova del Camí.

Gràcies a la millora en els  indicadors de la Covid-19 que permeten la mobilitat i la reobertura de comerços, la campanya recupera les seves dates habituals a les portes de l’estiu.

Cal recordar que l’any passat tots els agents varen acordar endarrerir la campanya al mes d’octubre a causa de les restriccions motivades per la pandèmia, i els premis per conèixer els més de 30 municipis organitzadors que van quedar ajornats es podran gaudir durant el 2021.