al contingut a la navegació Informació de contacte

Torna el cicle Biblioteques amb DO

Aquest mes de febrer la Biblioteca Pública Maria Barbal serà l’escenari d’activitats per a la descoberta del patrimoni vitivinícola, fusionant la literatura i el vi

DIMARTS 30 GENER 2024

L’Ajuntament de Tremp es torna a sumar, a través de la Biblioteca Pública Maria Barbal i el programa “Al teu gust, aliments del Pallars”, al projecte “Biblioteques amb Denominació d’Origen”, el projecte del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya que porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya arriba enguany a la 12a edició posant l’accent en el món del còmic.

Les activitats centrals d’aquesta edició seran, d’una banda, el taller de creació de còmic i manga “In vino veritas” per a nois i noies que tindrà lloc el dissabte 3 de febrer i compta amb el suport del Servei de Biblioteques. Per altra banda, el taller de pintura Wine and Art, a càrrec d’El Cau de l’Art,  que compta amb el suport del Geoparc Orígens i que tindrà lloc el dijous 15 de febrer.

A més, en aquesta ocasió i amb la col·laboració del projecte #FemPallars de dinamització comercial, s’ha organitzat l’acció de dinamització “Descobreix els vins del Pallars al Comerç de Tremp” amb l’objectiu d’involucrar el sector comercial en la vida cultural i l’activitat pública.

Com és habitual, totes les activitats adreçades al públic adult inclouen un tast de vi de cellers del Pallars. En aquesta ocasió els cellers participants són el celler Vila Corona, Sauvella i Miquel Roca.