al contingut a la navegació Informació de contacte

Torna l'estiu i tornen les Nits a la Fresca

La Comissió de Festes ha organitzat un mes de juliol i agost replet d'activitats

DIMECRES 06 JULIOL 2022

A partir del dijous 14 de juliol  i fins a finals d’agost, Tremp dona el tret de sortida al cicle d'estiu "Nits a la Fresca", diversos espais de Tremp es transformen en espais culturals per acollir espectacles de diferents formats.

La regidoria de cultura i festes ha apostat per tornar a oferir un programa divers d’espectacles i activitats per a tots els públics, en horari nocturn, es proposen espectacles de circ, teatre, música, cinema als pobles, les tradicionals habaneres, entre d’altres.

Enguany, la companyia de música Resol String Quartet, que compta amb la violinista Trempolina Maria Vila, és l'encarregada de donar el tret de sortida al programa. Pel que fa a les sessions de cinema a la fresca, tindran lloc a Espluga de Serra amb un curtmetratge del Mostremp sobre rodes, a Puigcercós, Suterranya, Vilamitjana i Palau de Noguera.

Com a activitats complementàries, el cartell de les Nits a la fresca també compta amb Country a la Fresca, organitzat per l'Associació de Dones Rosa d'Abril, Ball Cerdà, organitzat per l'Esbart Dansaire de Tremp, la 11a Cursa nocturna al camí dels cavalls, el 3 d'agost organitzada per la Regidoria d'Esports i la Inauguració del Mostremp 2022 el dimecres 10 d'agost.
Consulteu la programació de les Nits a la Fresca