al contingut a la navegació Informació de contacte

Treballen a bon ritme en les obres de l'Escola de Música de Tremp

L’empresa de construcció ha començat a treballar per poder utilitzar les instal·lacions el curs vinent

DIVENDRES 11 FEBRER 2022

El passat octubre va tenir lloc el procés de licitació de les obres de l’Escola Municipal de Música de Tremp, que va ser adjudicat a l’empresa Bover Gutiérrez SL amb un pressupost final de 382.548 € amb l’IVA inclòs.

 

Amb previsió que la constructora realitzi les obres fins a l’estiu, els primers passos a seguir són les actuacions considerades en l’obra civil, és a dir, treballs de paleta. Simultàniament però, s’està fent la distribució interior de les instal·lacions, doncs és un equipament que requereix d’unes necessitats específiques pel que fa a l’aïllament acústic.

 

Bover Gutiérrez SL ja va ser l’encarregada de fer l’obra de modificació de la climatització i ventilació de l’Espai Cultural La Lira el 2019, i ara es fa càrrec del condicionament parcial interior des de la planta baixa fins la planta tercera del nou espai de l’Escola de Música del municipi.

 

Es preveu que els gairebé 200 alumnes que l’Escola Municipal de Música té matriculats puguin gaudir de les noves instal·lacions al setembre.