al contingut a la navegació Informació de contacte

Tremp aborda els diferents ambits de la salut de les persones en un cicle de tallers pràctics

Aquest juny tindran lloc 4 tallers de salut holística per a persones de totes les edats i condicions

DIJOUS 09 JUNY 2022

L’Ajuntament de Tremp a través de l’àrea de Benestar  organitza quatre tallers de salut orientats a cobrir les demandes de la població en matèria de cures.

 

Les propostes que s’ofereixen estan pensades per apropar la salut a les persones des d’un enfocament integral. D’aquesta manera, es vol abordar la curació des de diferents perspectives, tant pel que fa a la salut, física, com emocional i mental, així com les capacitats per protegir-se en situacions de perill.

 

El primer taller, dedicat a la Salut mental i el benestar emocional, el conduirà la psicòloga Marta Lluís i treballarà amb els assistents el coneixement de les eines que té cada persona per potenciar el seu benestar emocional. Aquesta sessió està prevista per al dia 13 de juny, de 11 a 13.00h, al Casal Cívic.

 

El mateix dia 13, a partir de les 17h, tindrà lloc el taller de defensa personal al pavelló del Joncar. Aquesta proposta anirà a càrrec de Grfeminista, i s’adreça especialment a dones. S’hi desenvoluparan eines i  tècniques senzilles de defensa personal per defensar-se d’atacs o situacions de risc.

 

El tercer taller, el dimecres 15 de juny al Casal Cívic, s’organitzarà en grup de 3 persones i el desenvolupen professionals del Programa Nereu. Es tracta de k-stretch, un mètode per millorar la coordinació i la flexibilitat amb el suport  d’una hamaca postural, i permet millorar el funcionament de les articulacions.

 

Finalment, el dimecres 15 i dijous 16, en horari de tarda i també al Casal Cívic es farà un petit taller de Kingtsugi,   conduit per Creación Positiva. El kintsugi és una tècnica d'origen japonès que es fa servir per reparar les fractures de la ceràmica amb una resina barrejada amb pols d'or. En aquest taller es combinarà la reparació i creació artística amb el diàleg relaxat i les eines per fer visibles les cicatrius amb dignitat.                  

 

Les inscripcions s’han de fer a https://www.entrapolis.com/  o bé per mail: benestar@tremp.cat o telèfon: 973650005 ext 339.