al contingut a la navegació Informació de contacte

Tremp aposta per una Festa Major segura

Una Festa Major atípica, que comptarà amb quatre dies d’activitats amb un format marcat per les mesures COVID-19

DIVENDRES 28 AGOST 2020

De nou, la Festa Major 2020 arriba a Tremp del 4 al 8 de setembre. Tot i els entrebancs sorgits per les circumstàncies de la COVID19, Tremp presenta la Festa Major 2020 amb un programa de festes complet, al qual no faltaran espectacles i activitats per a tots els públics com ara concerts d’orquestres, teatre, sessions de Dj’s locals, espectacles infantils entre altres.

L’Ajuntament de Tremp i la Comissió de Festes han treballat per portar a terme una Festa Major que arriba marcada per l’excepcionalitat de la situació sanitària. Per aquest motiu, els actes seran amb aforament limitat i seguint tots els protocols de seguretat i higiene, amb el compromís ferm de donar suport al sector cultural, i transmeten als veïns la seguretat en la realització de les propostes.

A continuació podeu consultar el programa d'actes: FES CLIC

Si us voleu inscriure a les activitats cal fer-ho telemàticament; o bé clicant als codis Qr que trobreu al pRograma i que repartirem per les bústies de Tremp o bé als següents enllaços que funcionen per dies:

  • INSCRIPCIÓ ALS ACTES DEL DIA 4 DE SETEMBRE: FES CLIC
  • INSCRIPCIÓ ALS ACTES DEL DIA 5 DE SETEMBRE: FES CLIC
  • INSCRIPCIÓ VISITES DEL BANC DE LLAVORS: FES CLIC
  • INSCRIPCIÓ ALS ACTES DEL DIA 6 DE SETEMBRE: FES CLIC
  • INSCRIPCIÓ ALS ACTES DEL DIA 7 DE SETEMBRE: FES CLIC
  • INSCRIPCIÓ ALS ACTES DEL DIA 8 DE SETEMBRE: FES CLIC
  • INSCRIPCIÓ A L'ACTE INSTITUCIONAL DE LA DIADA DEL DIA 10 DE SETEMBRE: FES CLIC
  • INSCRIPCIÓ BALLADA DE SARDANES 11 DE SETEMBRE: FES CLIC

Per a les persones que no tinguin accés a internet, podràn fer les inscripcions trucant a l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9h a 14h al 973650005 o bé, presencialment a la planta baixa de l’Ajuntament en el mateix horari.

Des de l’Ajuntament de Tremp es fa una crida a gaudir de la festa amb responsabilitat, i complint totes les indicacions i mesures de seguretat e higiene. Fer una Festa Major diferent és possible.