al contingut a la navegació Informació de contacte

Tremp arrenca el juliol amb els cicles "Nits a la Fresca" i "Cucaestiu"

També comptarem amb la tradicional cursa nocturna “el camí dels cavalls” i la Campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple

DIMECRES 30 JUNY 2021

A partir del dimarts 13 de juliol  i fins a finals d’agost, Tremp enceta la seva programació d’activitats d’estiu. D’una banda trobem les propostes de la Cucaestiu, activitats per a nens i nenes tots els dimarts cada quinze dies. D’altra banda, els dijous a la nit arriben les Nits a la Fresca.

Com a activitats complementàries de la mà de la regidoria d’Esports, la programació d’estiu comptarà amb la 9a cursa nocturna “el camí dels cavalls”, amb una distància de 6,7 km, i el 10 i 11 de juliol se celebraran les activitats de la Campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple, a la piscina municipal de Tremp amb venda de material per col·laborar amb la campanya.

La regidoria de cultura i festes ha apostat per tornar a oferir un programa divers d’espectacles i activitats per a tots els públics, i tot i que la situació sanitària sembla que està més estable, s’ha volgut mantenir el mateix format que l’any passat, amb públic assegut, aforament limitat, localització fixa al Pati de l’Escola Valldeflors i reserva prèvia.

Dins del cicle Nits a la Fresca, en horari nocturn, s’han programat espectacles de circ, teatre, havaneres, cinema, entre d’altres, un clàssic dels dijous trempolins amb l’objectiu de distreure i divertir  als assistents.

Enguany, la sessió d’autocinema a la Fresca amb el film Mamma Mia! Una y otra vez,  serà l’encarregada de donar el tret de sortida. Cal destacar també l’espectacle de circ Absurd, de la companyia circ Vermut, que forma part del circuit Nòmada de Firatàrrega, un projecte que vol dinamitzar el mercat escènic i implicar els agents programadors de Catalunya.

Paral·lelament, els més menuts podran gaudir gratuïtament un any més d’espectacles infantils amb circ, teatre, música en directe i contes. El tret de sortida el donarà l’espectacle de circ Karoli, l’home roda.

 

Consulteu la programació de les Nits a la Fresca i de la Cucaestiu.