al contingut a la navegació Informació de contacte

Tremp celebra un acte de comiat en record de les víctimes de COVID19

A tingut lloc al cementiri, davant de l'espai per al record

DISSABTE 19 JUNY 2021

Aquest vespre ha tingut lloc a Tremp un acte homenatge per a les víctimes de covid-19. Amb la situació sanitària més estable, l'Ajuntament de Tremp ha organitzat aquest senzill acte per traslladar el suport la solidaritat i l'acompanyament a totes les persones que han patit les conseqüències tan dures d'aquesta malaltia, un dolor individual que avui ha estat col•lectiu. La pandèmia va recaure sobre la ciutat cruelment, moltes persones no van poder acomiadar-se dels que estimen, és per això que es va crear un espai per al record, on arribés el caliu de la ciutat a totes les persones que han patit una pèrdua en una situació que encara ho ha fet tot més difícil.


Amb aquest acte d'homenatge i espai per al record, volíem que les famílies poguessin tenir un espai on deixar els seus sentiments, on poder acomiadar-se I que d'alguna manera, la ciutat acompanyés en el dol.


L'acte ha comptat amb l'acompanyament dels alumnes de l'Escola Municipal de Música, i lectura de dos poemes a càrrec de familiars de les víctimes. La tinent alcalde, Anna Ritz i l'alcaldessa Maria Pilar Cases, també han dedicat unes paraules d'agraïment i de suport, han agraït a la Serralleria Mall la donació de la placa commemorativa, i l'aportació d'un detall floral de la Floristeria Violeta. També no han volgut perdre l'oportunitat d'agrair als professionals essencials i a la ciutadania l'esforç col·lectiu realitzat. Tal com ha expressat l'alcaldessa "hem crescut com a ciutat i seguirem creixent perquè tenim la determinació, la força i la solidaritat per a fer-ho possible"