al contingut a la navegació Informació de contacte

Tremp du a terme una jornada de portes obertes de locals comercials

Es tracta d’una prova pilot de l’Ajuntament de Tremp que pretén generar vincles entre emprenedors, propietaris i immobiliàries

DILLUNS 26 FEBRER 2024

L’Ajuntament de Tremp organitzarà el proper dilluns 4 de març la primera jornada de portes obertes de locals comercials. L’objectiu d’aquesta iniciativa és aixecar persianes per mostrar alguns dels espais disponibles al nucli històric, on s’ubica el gruix comercial de la ciutat, i oferir informació d’interès sobre els mateixos.

L’esdeveniment va dirigit principalment a persones emprenedores que es vulguin arrelar al territori, així com professionals que ja desenvolupen la seva activitat a la comarca i volen acostar-se a l’eix comercial. Hi participen tant  propietaris/es interessats en activar els seus locals, com les immobiliàries que faciliten els tràmits burocràtics.

A més, la trobada permetrà generar vincles i facilitarà la comunicació i alhora servirà per resoldre dubtes sobre l’estat dels espais, la seva funcionalitat i l’adaptabilitat per als seus projectes de futur.

En aquesta ocasió es visitaran un total de 7 locals situats al carrer Doctor Roure, Peresall, Picamill, Mercadal i rambla de Doctor Pearson. Tots aquests espais que s’exposaran tenen característiques, mides i potencials molt diferents.

Aquesta acció forma part d’un projecte de reactivació de locals buits al centre històric de Tremp i vol donar resposta a alguns del reptes detectats al darrer Informe de Comerç, presentat el mes passat per #FemPallars, i que centrava el focus en la necessitat d’atreure noves iniciatives emprenedores que a banda de millorar l’atractivitat dels eixos comercials suposin la consolidació de nous negocis i projectes innovadors a peu de carrer.