al contingut a la navegació Informació de contacte

Tremp fa un pas més per a la millora de les instal·lacions esportives del Pinell

El ple de l’Ajuntament de Tremp d’aquest mes de juny ha aprovat l’acceptació de la subvenció Next Generation que permetrà millorar la zona esportiva del Pinell

DILLUNS 03 JUNY 2024

La sessió plenària d’aquest mes de juny ha portat a aprovació l’acceptació de l’ajut Next Generation per a la millora i optimització d’instal·lacions i espais esportius que fomentin el turisme esportiu sostenible. Aquest ajut de 367.937,71€, finançarà una part de les despeses del projecte “Zona esportiva del Pinell” que ascendeix a 600.000€. Entre les actuacions previstes trobem l’adequació dels vestuaris del camp de futbol i la piscina municipal, millora dels accessos i aparcaments a la zona esportiva del Pinell, actuacions per a optimitzar l’eficiència energètica dels equipaments de la zona amb la implementació de plaques solars, aerotèrmia i sistemes d’il·luminació més adequats, entre altres.

En el Ple d’aquest juny també s’ha donat suport a la moció per impulsar la declaració del Parc Natural del Montsec, com a figura necessària per al reconeixement dels valors patrimonials d’aquest espai i per al desenvolupament socioeconòmic d’aquest territori.

 

També s’ha donat llum verda a la renovació del conveni de gestió de l’Arxiu Comarcal del Pallars Jussà que suposa la preservació del fons de l’Ajuntament de Tremp amb l’aportació d’un terç del sou d’una persona tècnica.