al contingut a la navegació Informació de contacte

Tremp inaugura un pump track

L’Ajuntament de Tremp instal•la aquest equipament esportiu adreçat a ciclistes, patinadors, skaters i altres disciplines d’urban sports

DILLUNS 20 SETEMBRE 2021

El divendres 17 de setembre es va inaugurar a Tremp el Pump Track, un circuit asfaltat i amb corbes peraltades pensat per a ser usat amb un monopatí o patinet sense impulsar-se amb el peu o amb una bicicleta sense la necessitat de pedalar; impulsant-nos només amb la inèrcia adquirida amb els salts.    

 

El Pump Track ha costat 30.000 euros i ha estat finançat amb fons propis de l’Ajuntament de Tremp. Pump Track Parck SL s’ha encarregat de la construcció i homologació d’aquest equipament. De fet, el rider Manel Ibars, responsable tècnic de l’empresa, va realitzar una demostració per al públic assistent i va fer una petita classe als nens i nenes que volien estrenar-lo.

Unes dos centes persones es van aplegar a la zona per veure la demostració i una seixantena de nens i nenes van escoltar els consells de Manel Ibars per grups d’edat.

Aquesta instal·lació, ubicada a la zona del Juncar, al costat de l’skate parc i just davant els pistes de tenis, ve a completar l’oferta d’equipaments esportius de la capital del Pallars Jussà.