al contingut a la navegació Informació de contacte

Tremp organitza un taller de divulgació del cicle menstrual

Tindrà lloc el dia 27 de juny a la Biblioteca Pública Maria Barbal

DILLUNS 19 JUNY 2023

La regidoria de Benestar de l’Ajuntament de Tremp, organitza el taller divulgatiu “Cícliques i ben informades”,  el proper dimarts 27 de juny a les 19h, a la segona planta de la Biblioteca Pública Maria Barbal.

La sessió anirà a càrrec de l’emprenedora i responsable de l'empresa RusCus, Anna Puigdemasa. Es tracta d’un taller dissenyat  per aprendre a viure el cicle menstrual sense tabús, amb plenitud i consciència. Precisament, l’objectiu de la iniciativa RusCus és la creació d’activitats de divulgació per una millora de la vivència menstrual i per reduir l’impacte ambiental de les solucions d’higiene menstrual.

Aquest taller, doncs, servirà per descobrir els secrets per menstruar sense generar residus, parlar dels hàbits que cuiden el cicle menstrual i treballar en grup per entendre quines són les fases del cicle i com les podem entendre i reconèixer.

L’Ajuntament de Tremp convoca en aquesta activitat totes les persones professionals de la sanitat, l'educació i el lleure i també està obert a nenes i dones de totes les edats que vulguin aprendre sobre aquest tema a partir de la pròpia vivència.