al contingut a la navegació Informació de contacte

Tremp prepara la seva fira Pallars Terra de Corder per al primer cap de setmana de maig

Aquesta setmana s’ha fet públic el cartell protagonitzat de nou pel “Supercorder”, un heroi que vetlla pel manteniment de la cria i el maneig de l’oví al Pallars

DIVENDRES 19 ABRIL 2024

Aquesta primavera l’Ajuntament de Tremp torna a organitzar la seva FIRA PALLARS TERRA DE CORDER, una cita anual que té com a objectiu el posicionament del Pallars com un territori estretament vinculat a la cria de l’oví i la promoció del consum de la seva carn i productes derivats.

Des d’aquesta setmana ja es pot veure en diferents punts del Pallars el cartell promocional. Es tracta d’una il·lustració d’un corder caracteritzat de superheroi que, des de damunt d’un tractor, anuncia l’esdeveniment. La imatge pretén ser una reivindicació del paper fonamental que tenen l’agricultura i la ramaderia en l’economia i la societat, així com posar en valor la cria i el maneig del corder al Pallars.

Entre les activitats que es preparen per a aquesta edició hi ha demostracions de cuina de corder, tallers i demostracions d’oficis tradicionals, a l’Espai Llana, i degustacions i tastos, a l’Espai Gormand, on enguany com a novetat es podran coure al moment i tastar broquetes de corder elaborades per les carnisseries de Tremp.

PALLARS TERRA DE CORDER serà també l’escenari d’una nova edició de la “Pallars Food Fest”, que organitza per al dissabte al vespre l’Associació de Professionals de l’Àmbit Turístic amb el programa “Al teu gust, aliments del Pallars”. I la jornada conclourà amb la proposta musical de la banda “Celobert”, que presenta a Tremp el seu primer àlbum. Consulta els restaurats participants.

El plat fort de la fira, com sempre, és el dinar popular Pallars terra de corder, que es celebrarà el diumenge i que arriba a la seva 9a edició. L’àpat tindrà com a plat principal corder cuinat a la “burduntzi” amb guarnició i s’acompanyarà d’un primer i unes postres. S’espera servir novament al voltant de 800 racions.

CONSULTA EL PROGRAMA

COMPARA EL TIQUET DEL DINAR DE LA FIRA PALLARS TERRA DE CORDER