al contingut a la navegació Informació de contacte

Tremp s'adhereix a l'agenda digital dels municipis de Catalunya

Una eina a partir de la qual els municipis poden articular els seus reptes de transformació digital

DIJOUS 05 OCTUBRE 2023

El ple l’Ajuntament de Tremp va aprovar en la darrera sessió adherir-se a l’Agenda digital dels Municipis de Catalunya, impulsada pel Consorci local Localret, format per les administracions locals de Catalunya.

 

L’Agenda té per objectiu la transformació digital dels municipis adherits a través de la concreció d’estratègies, plans i projectes de manera conjunta i compartida. És un document que serveix de guia per tal que els ajuntaments puguin elaborar la seva pròpia agenda digital.

 

Els reptes de present i futur que tenen els ajuntaments s’han d’articular a través de la transformació continua, amb el propòsit de millorar la qualitat en els serveis oferts, l’eficiència en la gestió dels recursos públics, i la satisfacció de la ciutadania, entitats i empreses en la seva relació amb l’administració.

 

L’Agenda està generant espais de trobada, coordinació i priorització dels reptes i necessitats dels municipis per a la digitalització global. L'Agenda s'emmarca en l'estratègia del municipi digital impulsada pel Consorci Localret.