al contingut a la navegació Informació de contacte

Tremp se suma a la iniciativa cultural "Cap butaca buida"

Una campanya simultània a tot Catalunya on L’Espai Cultural la Lira s’hi adhereix programant un concert amb New Band Experience

DILLUNS 04 MARÇ 2024

La campanya Cap Butaca Buida arriba a Tremp el proper 16 de març amb l’objectiu d’omplir els teatres de Catalunya per demostrar que la cultura i les arts escèniques tenen un gran futur.

Per sumar-se a aquesta iniciativa, l’Ajuntament ha programar un concert amb New Band Experience. El concert tindrà lloc el dissabte 16 de març a les 19.30h a l’Espai Cultural la Lira i ja es poden adquirir les entrades a un preu de 5 euros a través del portal de venda d’entrades Entrapolis o a la planta baixa de l’Ajuntament de Tremp.

Cap Butaca Buida és un projecte impulsat per l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), Time Out, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona on s’han posat a la venda 60.457 entrades en 145 espais escènics de tot Catalunya per al dissabte 16 de març amb el repte que no en quedi ni una de lliure.