al contingut a la navegació Informació de contacte

Tremp tindrà una fira de Nadal

L’Ajuntament de Tremp vol recuperar la trobada comercial que es feia anualment per Sant Tomàs a la ciutat per tal que veïns del municipi de muntanya es proveïssin de queviures per passar les festes nadalenques.

DIJOUS 14 DESEMBRE 2023

El proper divendres 22 de desembre tindrà lloc la primera Fira de Nadal de Tremp, un petit mercat popular amb parades de comerços, productes agroalimentaris i artesania del municipi, que s’allargarà tota la jornada.

Les parades se situaran a la zona de la Plaça de la Creu i s’hi podrà comprar productes agroalimentaris i de regal. Durant el dia tindran lloc activitats per al públic més jove, tallers i conta-contes, i es servirà caldo calent per a tothom.

L’objectiu d’aquesta fira és recuperar la tradició del mercat de Sant Tomàs, que va celebrar-se a Tremp fins al 1964. Amb aquesta “excusa”, l’Ajuntament vol engegar una proposta anual on la ciutadania, local i visitant, pugui trobar una mostra de l’oferta comercial del municipi de Tremp. I d’aquesta manera, atraure passejants al centre històric i la zona comercial de la ciutat de Tremp i que aquests acabin de fer les seves compres nadalenques al comerç local.