al contingut a la navegació Informació de contacte

Tremp torna a celebrar un Carnaval gairebé complet

Cercavila, ball, passarel·la, concursos, escudella, sardinada...

DIVENDRES 11 FEBRER 2022

Del 26 de febrer al 2 de març la capital del Jussà acollirà la celebració del Carnaval. La millora de la situació sanitària ha portat a la Comissió de Festes i a l'Ajuntament a organitzar una festa gairebé com les pre pandèmiques.

La gresca començarà el dissabte 26 de febrer, a les 12h, amb l'espectacle de carrer humorístic Cacos de la Cia Campi qui Pugui. Una colla de presoners divertits amenitzaran el nucli antic de la ciutat. A les 17.30h, a la plaça Capdevila, començarà la rua de Carnaval, enguany sense carrosses i comparses per evitar els grups nombrosos però sí amb animació musical de la mà de Batrakes de Manresa. A les 19.15h, a la mateixa la plaça, la Reina Carnaval llegirà el satíric pregó que no deixarà ningú indiferent. LLEGEIX AQUÍ EL PREGÓ 2022

A les 00.30h, al pavelló del Casal, es tornarà a celebrar un ball de disfresses amb la gresca de les versions de Big Mouthers, seguits del dj Javi Drums. Les entrades es podran adquirir a la plataforma www.entrapolis.com a un preu de 5 euros. Els i les menors de 16 anys caldrà que vimnguin acompanyats d'una persona adulta i que presentin la corresponent autorització: DESCARREGA-LA

El diumenge 27 de febrer, a les 12h a la rambla del Dr. Pearson, La Casa del Sol Naixent conduirà la passarel·la infantil de disfresses. I a les 18h, al cinema La Lira, es presentarà la pel·lícula Tros amb presència dels seus actors, els trempolins Eduard Muntada i Annabel Castan i l'isonenc Ivan Caelles.

El dimarts 1 de març, a partir de les 20h s'iniciarà la venda de plats per a l'escudellada, que aquest 2022 compleix 40 anys de la seva recuperació. La batucada de Tun Tu Ka de la Colla de Diables Lo Peirot amenitzarà l'espera fins les 21h a la plaça de Catalunya, hora que es començaran a servir els plats d'aquesta deliciosa menja confeccionada per la colla d'escudellaires de Tremp.

Acabarem la gresca el dimecres dia 2 de març a les 21h amb l'enterrament de la sardina i la sardinada popular a la plaça de Catalunya.

I durant el Carnaval, concurs de comerços disfressats. Consulteu aquí les BASES

Inscriviu-vos al següent enllaç: https://forms.gle/MTgB1k1wXNrMSrRLA 

Fitxers adjunts