al contingut a la navegació Informació de contacte

Tremp torna a participar en la campanya Compra i descobreix Catalunya que arriba a la 14a edició

Una campanya que va néixer amb l’objectiu de dinamitzar l’economia local i al mateix temps promocionar el patrimoni i el turisme dels 28 municipis participants.

DIMECRES 12 JUNY 2024

Un any més, arrenca la campanya Compra i descobreix Catalunya per continuar donant suport al petit comerç de proximitat i promocionar el turisme local. El tret de sortida va ser l’1 de juny i s’allargarà fins al 30 del mateix mes. Està organitzada per la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, formada per 28  municipis  amb el suport de la Diputació de Lleida.

Aquesta campanya és possible al treball col·laboratiu entre ajuntaments, aprofitant els recursos locals de cadascun d’ells; comerç de proximitat i patrimoni, fent de pol d’atracció un de l’altre.

Els municipis participants en la demarcació de Barcelona són; Argentona, Calaf, Cardona, Centelles, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona i Vilanova del Camí. A la de Lleida; Balaguer, Cervera, Cervià de les Garrigues, El Pont de Suert, les Borges Blanques, Lleida, Solsona, Tàrrega, Torres de Segre i Tremp. De Tarragona; El Vendrell, Falset, La Sénia, L’Espluga de Francolí, Montblanc, Santa Coloma de Queralt i Ulldecona, i de Girona, segueix la participació de la localitat de Besalú.

Durant el mes de juny, les persones que compren als establiments adherits a la campanya poden participar en el sorteig de 812 experiències per a dues  persones. Els guanyadors i guanyadores podran gaudir de visites personalitzades, rutes naturals, museus i la gastronomia dels 28 municipis organitzadors.

Les participacions son  mitjançant butlletes de paper que els clients trobaran en els comerços trempolins adherits a la campanya, identificats amb el cartell de la campanya.

Més informació a xarxabarris.cat i en cadascun dels ajuntaments organitzadors.