al contingut a la navegació Informació de contacte

Tres dones conduiran les sessions del "Cuinem Talent" d’aquesta primavera

Cuinem Talent és una iniciativa que pretén posar en valor els professionals de les cuines dels dos Pallars

DIVENDRES 28 ABRIL 2023

A través del programa Al teu gust, aliments del Pallars, els ajuntaments de Tremp i Sort convoquen una nova edició del cicle Cuinem Talent per a aquesta primavera.

Cuinem Talent és una iniciativa que pretén posar en valor els professionals de les cuines dels dos Pallars, a partir de l'intercanvi de coneixement en un espai comú. D'aquesta manera, les sessions es desenvolupen com un curs o taller de cuina que a més serveix d'espai de debat. La proposta s'adreça a tots els cuiners, cuineres i ajudants de cuina tant de les nostres comarques com d'altres i serveix a l'hora per promoure el treball en xarxa i la descoberta dels projectes empresarials i gastronòmics dels companys de sector.

En aquesta tercera edició, tindran lloc tres sessions que aniran a càrrec de tres dones que lideren les cuines dels seus establiments: Ester Mir (Cuina Ester, de Tremp), Mònica Tomàs (Casa Roca, de Sant Martí de Barcedana) i Amparo Pérez (Restaurant All negre, de Montardit de Baix). Els temes que es tractaran al llarg d'aquestes sessions són: la cuina de l'horta, la cuina al buit i la cuina vegetariana amb producte de proximitat al Pallars.

Com és habitual, les sessions tindran lloc a l’espai Taller de la Pobla de Segur, en horari de tarda. I seran els dijous 18 i 25 de maig i 8 de juny.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través del formulari virtual: https://forms.gle/w2cVi3vjcNkDqERZ9

Programa