al contingut a la navegació Informació de contacte

Un jurat de luxe per al 13è Mostremp

L’Ajuntament de Tremp fa públic els noms de les persones que escolliran el millor curtmetratges

DIJOUS 04 JULIOL 2024

A pocs mesos per la celebració de la tretzena edició del festival ja s’han seleccionat els 16 curtmetratges que passen a la secció oficial. I des de l’organització es fa públic alguns dels noms que conformaran el jurat de la Mostra.

D’una banda, l’actor i director Iñaki Mur que a més de ser part activa del jurat participarà també de la taula rodona La influència del Paisatge en el cinema. Les  també actrius Delia Brufau, coneguda per la sèrie Les de l’Hoquei i la madrilenya Sonia Almancha se sumen a aquesta tasca de decidir el millor curtmetratge de la 13a edició. Finalment, el crític de cinema i periodista cultural Pere Valls també formarà part d’aquest elenc de personalitats que escolliran el primer premi.

L’Ajuntament compta amb el suport en l’organització del productor Xavier Atance de l’empresa Benecé, que està realitzant l’assessorament per tal que el Mostremp sigui un èxit.

En pocs dies es farà pública la programació del festival, que oferirà propostes cinèfiles per a totes les edats i gustos.