al contingut a la navegació Informació de contacte

Jaume Catalan Garcia

9U8A0008.jpg

Nascut el 27 de gener de 1971.

Llicenciat en Geografia i Història per la UB, master en enginyeria i medi ambient per l'ICT, col·legiat com a educador social, monitor i director d'activitats de lleure, formador de formadors de lleure. Coach sistèmic transaccional.

Ha exercit com auxiliar d'aula a l'escola Gavina de Barcelona, Educador Social al C.O.Bogatell, empresari al món de la restauración durant 10 anys. Formador en resolució de conflictes a la Fundació Pere Tarrés i formador en Mindfulness, coach personal. Actualment en excedència de la seva feina habitual com a cuiner i cap de compres a l'escola Valldeflors de Tremp.

Ha estat vinculat entre els anys 1985 a 1996 a Minyons Escoltes de Catalunya, essent cap, formador de caps i responsable pedagògic del sector IV (més de 1000 nens i nenes. Voluntari al Casal dels Infants del Raval de Barcelona.

Ha estat membre de l'Ampa de l'escola Valldeflors entre els anys 2004 i 2011, President del Club Bàsquet Tremp des del 2015 fins al 2021.

El 2019 va iniciar la seva trajectòria política, essent regidor i conseller comarcal. Actualment és 1r tinent alcalde a l’Ajuntament de Tremp

Enamorat d'un bon llibre i de la muntanya.

jcatalan@tremp.cat  - Compromís per Tremp (CxT)

 

  • Dades relatives a les declaracions d'activitats, patrimonials i d'interessos 
  • Dades realitives a les retribucions dels alts càrrecs i càrrecs eventuals