Sou a: Inici / Agenda / Cantata de Nadal ‘MOLSA, SURO, PAPER DE PLATA’

Cantata de Nadal ‘MOLSA, SURO, PAPER DE PLATA’

Cantata de Nadal de Marc Timón (compositor català a Hollywood) i Francesc Parcerisas (poeta i traductor de Tolkien). XIIena edició de la cantata de Nadal amb una obra per a orquestra simfònica cor mixt, cor infantil i narrador del compositor Marc Timón sobre poemes del poeta Francesc Parcerisas. També obres de Leonard Cohen, G.F. Haendel, A. Guinovart, i d'altres compositors.
Quan 17/12/2016
de 18:00 a 20:00
On Espai Cultural La Lira
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Cada Nadal, des de fa onze anys, La Coral Polifònica de Tremp en col·laboració amb Camerata Sant Cugat organitza l'estrena d'una cantata per a cor infantil, cor mixt i orquestra composta per músics contemporanis del nostre país. Aquesta iniciativa, sorgida de la voluntat d'estimular i difondre l'obra de compositors catalans actuals s'ha concretat, fins ara, en les estrenes de Fes-te el pessebre de Lluís Vila, sobre poemes de Gabriel Genescà (2005); Cant de Nadal de Xavier Benguerel, sobre un poema de Pere Quart (2006); Betlem de Joan Josep Gutiérrez, sobre un poema de Juan Gutierrez Gili (2007); En el bosque helado de Xavier Capellas, sobre textos de Isabel Coderque (2008); Nit de Plata d'Àlex Martínez, sobre poemes de Mercè Blanes (2009); Pastors a Betlem de Raimon Romaní, sobre poemes de Jacint Verdaguer (2010); Nadal de Carles Gumí, sobre un poema de Joan Maragall (2011) i El viatge de la vida d'Ivan Capillas sobre poemes de Vicenç Llorca (2012), Com un mirall de Manel Gil-Inglada sobre poemes de Carles Duarte (2013) i Font d'aigua viva d'Albert Guinovart, sobre poemes de Jordi Pàmias (2014), i Prec Eixut de Nadal de Jaume Torrent sobre poemes de Narcís Comadira (2015).

Com en les edicions anteriors, el concert es completarà, a la primera part, amb una tria d'àries i cors del Messiah de G.F. Haendel amb la participació de la soprano Laia Cladellas. A la segona part després de l'estrena de la Cantata de Nadal, s’estrenarà una adaptació d’Halleluia de Leonard Cohen (1934-2016) i no hi faltaran nadales del repertori català.

L’estrena tindrà lloc a l'Espai Cultural La Lira de Tremp i al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Accions del document