Sou a: Inici / Agenda / Presentació de llibre Cuando se va el azul

Presentació de llibre Cuando se va el azul

Quan 26/08/2019
de 19:00 a 20:00
Nom de contacte
Telèfon de contacte 973653461
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

A càrrec de Noemí Riudor, historiadora i la participació de Gemma Laborda, autora. 

Cuando se va el azul narra la història de tres dones, des de la infantesa a la maduresa, de l’amistat que sorgeix a poc a poc fins a assentar-se en les seves vides i de les influències positives que fan que a la fi, sense gairebé apreciar-ho, canviïn.
Les tres, totalment diferents, amb vides molt variades (una casada i amb dos fills, una vídua i l’altra soltera sense parella), amb mentalitats, fins i tot a voltes, oposades, mantenen al llarg dels anys una amistat que no es trenca mai, ni tan sols quan una desapareix i sense donar explicacions s’està uns anys viatjant per l’estranger. Aquest allunyament és viscut per una d’elles amb un sentiment dolorós d’abandonament que no comprèn. Malgrat tot, quan l’amiga retorna i ja no sent interès per conèixer els motius que van ocasionar la seva absència durant tant temps, una sèrie de circumstàncies fan que la veritat aflori.

És una història de subtilitats, d’acceptació de decisions que no es comparteixen, de respecte i d’amistat.

Gemma Laborda viu a Alella i manté una estreta vinculació amb Tremp des de fa molts anys. Escriu poesia, conte i novel·la.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Accions del document