Sou a: Inici / Aquest estiu a la biblioteca: cursa de lectura ‘Territoris fantàstics’!

Aquest estiu a la biblioteca: cursa de lectura ‘Territoris fantàstics’!

Adreçat als nens i nenes de la comarca
Aquest estiu a la biblioteca: cursa de lectura ‘Territoris fantàstics’!

Territoris fantàstics

Per sisè estiu consecutiu  la Biblioteca Pública Maria Barbal proposa als infants de la comarca la participació en una “cursa de lectura” durant el temps de vacances per tal que llegeixin per plaer.

La temàtica dels llibres d’aquest estiu és la fantasia: històries màgiques, de llocs llunyans i misteriosos, en relació a l’exposició “Territoris fantàstics de la literatura infantil i juvenil”, del Consell Català del Llibre infantil i Juvenil, que podeu visitar a la Biblioteca durant tot l’estiu.

Per complementar la lectura dels llibres, la Biblioteca proposa també que els infants realitzin tres proves de descoberta del municipi abans de donar per finalitzada la cursa. Així doncs visitaran diferents equipaments trempolins per trobar històries fantàstiques o restes fòssils d'altres èpoques,  o bé realitzaran els tallers oferts pels nois i noies del camp de treball a la Biblioteca. 

Entre tots els participants, nens i nenes fins als 12 anys, que aconsegueixin llegir nou llibres escaients a la seva edat sortegem diferents productes o experiències culturals, gràcies a la col·laboració de múltiples entitats i institucions.

El sorteig tindrà lloc a la Biblioteca, el dia 19 d’agost a les 12 del migdia.

 

Accions del document