Sou a: Inici / Conèixer Tremp / Fires / Fira del Codony 2018

Fira del Codony 2018

Dissabte 3 de novembre a la plaça de Capdevila de Tremp.

Divendres 2  de novembre

 

20.00h  Acte de concessió del títol de Fill Predilecte de Tremp a Jordi Mir i Parache, a la  Sala de Plens de l’Ajuntament de Tremp.

22.00h Escala en Hi-Fi Tremp 2018. Organitza la Colla de Diables “Lo Peirot” a l’Espai Cultural La Lira. Entrades anticipades al Cafè Lambretto 10 €, a taquilla 12 €.

Dissabte 3 de novembre

 

9.00h  Cursa popular ANTONI CAMARASA,. Sortida i arribada  Pg. de Pare Manyanet, (cantó de la Fira).  Organitza: Regidoria d’Esports i Club Futbol Sala Tremp

 

9h-11.30h Esmorzar popular amb allioli de codony, llonganissa, pa torrat i vi de Celler Vila Corona. Preu: 3 Euros. A la Pl.de Capdevila.

 

9h - 11h Recollida dels allioli de codony participants al 17è Concurs. A la carpa d’informació, a la Pl. de Capdevila. A partir de les 11h el públic assistent podrà degustar els alliolis presentats a concurs i votar el millor.

 

A partir de les 10h Tallers participatius, demostracions d’artesans i contacontes al casc antic (C. de Dr. Roure i Pl. de l’Església).

 

11.00h Exhibició Castellera a càrrec de la colla Malfargats del Pallars, a la Pl. de Capdevila.

 

11.00h  Inauguració de la 17a edició de la Fira del Codony. A  càrrec de l’ Hble. Sra. Maria Àngels Chacón i Feixas, consellera Empresa i Coneixement, i amb la participació d’ Ada Parellada i Garrell, xef ambaixadora del Corder del Pallars.

 

12.00h Cercavila amb els Gegants de Tremp. Sortida de la Pl. de la Creu.

 

13.00 Taller “Fes-te el teu allioli de codony”. Per a totes les edats. A càrrec Badia Xarcuters. A la Pl. de Capdevila.

 

17.00h Batucada amb la Colla de diables Lo Peirot de Tremp. Sortida de la Pl. de la Creu.

 

18.00h La llibreria Singratalla presenta el  llibre” Maria, guerra i pau “de Josep de Moner, a l’Epicentre.

 

18.30h Lliurament de premis als guanyadors/es del concurs d’allioli a la Pl. de Capdevila.

 

18.45h Girellada.  A càrrec del Al teu gust, a la Pl. de Capdevila.

 

20.30h Tancament de la Fira.

22.00h Escala en Hi-Fi Tremp 2018. Organitza la Colla de Diables “Lo Peirot” a l’Espai Cultural La Lira. Entrades anticipades al Cafè Lambretto 10 €, a taquilla 12 €.

Diumenge 4 de novembre

 

9.00 h Safraneja’t. Safrà del Pallars, camí dels Nerets “La casilla”, Vilamitjana..Inclou esmorzar a càrrec de Badia Xarcuters. Preu 5€.

 

12.00 h Concert de Flauta Travessera, “Dues flautes, dos moments” amb obres dels períodes Barroc i Contemporani a càrrec del Duo Puya&Grona Nil Tena i Mariona Baulies. Al vestíbul de l’Espai Cultural La Lira de Tremp.

 

          

 

L’organització es reserva el dret d’alterar el programa.

Accions del document