Sou a: Inici / Conèixer Tremp / Fires / Fira del Codony 2020

Fira del Codony 2020

Finalment, la Fira del Codony 2020 tindrà un format exclusivament virtual i es desenvoluparà tot el programa al llarg de la jornada del dia 31 d'octubre de 2020.

PROGRAMA

-------- Dissabte 31d’octubre de 2020 ------ www.firacodonytremp.cat -------

10:00h.
Salutació institucional. A càrrec de l’Alcaldessa de Tremp, l’Il•lma. Sra. M. Pilar Cases, i la regidora de Fires, la Sra. Anna Ritz. I amb la participació del vicepresident de la Diputació de Lleida, l’Il•lm. Sr. Jordi Latorre.

10:30

Conte infantil "Poma de mel", a càrrec de Mai Tant Teatre. Segueix aquesta divertida història i a la web et pots descarregar les titelles (Faciet i Bepeta i Codoni) per representar-lo a casa teva! A la web.

11:00
Recepta saludable de tardor: amanida de codonyat. La nutricionista Anna Grau i la xef Marina Pàmpols (Hostal Buenos Aires) us parlen de les propietats del codony i altres aliments de tardor mentre us presenten una recepta saludable i vistosa. A la web.

11:15h
Recepta amb codony i corder del Pallars amb Sergi de Meià acompanyat del restaurador de Tremp Oriol Pallarès (Cafè Espanya- És Pallarès). A la web.

12:15h
Presentació d’olis verds de la comarca a càrrec del president de l’Associació de productors d’oli del Pallars Jussà, Oriol Sullà.

12:30h
Taller d'allioli de codony. amb Jaume Badia de Casa Badia acompanyat d’Hug Roger Figuera, activista d’Alba Jussà. A la web.

13:00h
Vermut electrònic. Prepara't un bon aperitiu amb xolís i cervesa del Pallars i gaudeix de la proposta musical de Martin’s deejay. A la web.

16:30h
Conte infantil "Poma de mel", a càrrec de Mai Tant Teatre. Segueix aquesta divertida història i a la web et pots descarregar les titelles per representar-lo a casa teva! A la web.

17:30h
Taller d’allioli de codony, amb Jaume Badia de Casa Badia acompanyat d’Hug Roger Figuera, activista d’Alba Jussà. A la web.

18:00h
Recepta amb codony i corder del Pallars amb Sergi de Meià acompanyat del restaurador de Tremp Jordi Lladós (Restaurant ... de Gurp). A la web.

19:30h
Recepta saludable de tardor: crema de codony i altres hortalisses. La nutricionista Anna Grau i la xef Marina Pàmpols (Hostal Buenos Aires) us parlen de les propietats del codony i altres aliments de tardor mentre us presenten una recepta saludable i vistosa. A la web.

20.00h
Live Instagram @cervesamasovera amb cata de la #Codonyera de la mà del mestre cerveser Joan Martí Ramoneda. A Instagram.

21:00h
Vespre musical. Prepara't un tast de vins pallaresos i acompanya'ls amb coca d'enciam i una mica de girella fregida i gaudeix de la proposta musical de Dj Bacardit. A la web.

22:00h
Retransmissió del curtmetratge Xisca, de Sergi Lara. A la web.

Durant la jornada presentacions de producte i moltes més coses a la mateixa web i als canals digitals: @firacodonytremp @Fira-Codony-Tremp

Més detalls del programa en breu, a l'espai FIRA: www.firacodonytremp.cat

I a les xarxes:

- www.instagram.com/firacodonytremp

- www.facebook.com/Fira-Codony-Tremp

 

 

Accions del document