Sou a: Inici / Consulta la programació d'arts escèniques a La Lira

Consulta la programació d'arts escèniques a La Lira

Es fa pública la programació d’arts escèniques i música prevista fins l’agost de 2020

Ja podeu consultar la programació d’arts escèniques i música prevista a l’Espai Cultural La Lira.

Aquesta temporada s’ha intentat arribar a tots els públics amb una oferta diversificada que passa per teatre, destacant l’espectacle d’humor Un dia qualsevol de la cia Les Antonietes; circ, amb les propostes contemporànies de la companyia Ntlades del Pallars Sobirà que presenta Ataraxia o l’espectacle aeri Breach, de la cia Som Noise; o música, amb les propostes incloses dins el FEMAP.

Per al públic més familiar, a banda de les propostes de Xarxa Tremp, destaca l’espectacle Què Bèstia! del clown creador del Circ Cric Tortell Poltrona.

També hi haurà un espai per a la cultura local amb la lectura dramatitzada que dirigeix cada primavera l’actor Eduard Muntada, enguany la novel·la Dos taüts negres i dos de blancs de l’escriptor pallarès Pep Coll, interpretada per actrius i actors amateurs.

A banda d’aquesta programació més professional, La Lira ofereix als pirinencs una oferta de retransmissions en directe d’òperes i ballets des de la Royal Opera House de Londres. L’entitat trempolins Xarxa Tremp s’encarrega de la programació d’espectacles infantils i juvenils un divendres cada mes i després, cal tenir en compte totes les propostes amateurs que sorgeixen de la mà de les entitats del territori: conferències de l’Aula Universitària de Tremp, escala en HIFI de la Colla de Diables, teatre amb Teatremp, fi de curs de dansa, Escola Municipal de música, teles acrobàtiques...

En definitiva, una primavera i inici d’estiu carregats de propostes culturals en un dels emblemes culturals de Tremp i comarca, La Lira.

Si voleu saber les propostes: FES CLIC

Accions del document