Sou a: Inici / Incidències línia de tren Lleida-La Pobla per tasques de manteniment

Incidències línia de tren Lleida-La Pobla per tasques de manteniment

Ferrocarrils de la Generalitat ha informat d'uns treballs de manteniment que afectaran el servei de tren de la línia Lleida-La Pobla del 28 de maig a l’1 de juny

Amb motiu de tasques de manteniment periòdic de les unitats de tren i de millora de les infraestructures, del dia 28 de maig  a l’1 de juny, ambdós inclosos, sols operarem amb una unitat i  el servei de tren entre les estacions de Balaguer i  La Pobla de Segur (en ambdues direccions), quedarà suprimit efectuant-se el servei d’autobús substitutori .

Com a alternativa per garantir la mobilitat dels viatgers, FGC posarà a disposició dels usuaris un servei d’autobús substitutori, el qual com sempre  s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera, excepte les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya, on s’aturarà sota demanda dels clients trucant al telèfon 973445503 o mitjançant els intèrfons de les estacions.

L’horari de sortida de l’autobús substitutori, des de  Balaguer i La Pobla de Segur, será el de l’horari habitual. El serveis descendents de La Pobla de Segur finalitzaran el seu recorregut a l’estació de Lleida.

 Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual, a excepció de les les següents circulacions, que també es veuran substituïdes íntegrament per un servei d’autobús:

  • Del  28 al 30 de maig: tren amb sortida de Lleida Pirineus a les 05.25 hores i tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 19.30 hores.
  • 31 de maig : tren amb sortida de Lleida Pirineus a les 05.25 hores i tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 21:22 hores.

 

Accions del document